Chiefs Trivia
Here's your chance to test your Chiefs knowledge.  Simply fill out the form below & answer all the questions, then hit the send button & your answers will be sent to me. Every month I will post the top score at the bottom of this page.  Good Luck!


Name


E-Mail


OPTION: Would you like your results E-Mailed to you?
Yes
No


April Edition

1. Which current Chief wears jersey #88?
Anthony Fasano
Richard Gordon
Junior Hemingway
Frankie Hammond


2. The 2003 Chiefs started the season with nine straight wins. Which team was the first to defeat them?
Denver Broncos
Cincinnati Bengals
Minnesota Vikings
Indianapolis Colts


3. Who was the first player in franchise history to rush for over 1,000-yards in a single season?
Abner Haynes
Mike Garrett
Tony Reed
Joe Delaney


4. Who was the only Chief selected for the Pro Bowl following the 1979 season?
Jack Rudnay
Bob Grupp
Gary Barbaro
Jan Stenerud


5. Who did the Chiefs select in the first round of the 1963 AFL Draft?
Ed Budde
Ronnie Bull
Buck Buchanan
Bobby Bell


6. How many 100-yard rushing games did running back Ed Podolak record during his career?
3
6
9
12


7. Which current Chief attended the Naval Academy?
Jeff Linkenbach
Eric Kettani
Frank Zombo
Rishaw Johnson


8. Who holds the franchise record for consecutive games started at quarterback with 81?
Trent Green
Bill Kenney
Joe Montana
Len Dawson


9. How many times has Jamaal Charles been named the Chiefs Most Valuable Player?
1
2
3
4


10. Which team defeated the Chiefs in the first regular season game at Arrowhead Stadium?
Denver Broncos
Miami Dolphins
Oakland Raiders
NY Jets


Tie Breaker: Who scored the only touchdown in the Chiefs 1969 AFL Divisional Playoff victory over the Jets?
Fred Arbanas
Emmitt Thomas
Otis Taylor
Gloster Richardson





March Trivia
Winner: Terry with 6 correct answers.

1. Jamaal Charles tied a franchise record with five touchdowns against the Oakland Raiders last December. Who does he share that record with?
Answer: Abner Haynes

2. Who did the Chiefs select with their first round pick in the 1990 NFL Draft?
Answer: Percy Snow

3. Which current Chief wears jersey #24?
Answer: Brandon Flowers

4. Which SEC school did Chiefs defensive tackle Jaye Howard attend?
Answer: Florida

5. How many Pro Bowl appearances did quarterback Elvis Grbac make as a member of the Chiefs?
Answer: 1

6. Which former Chief was named the Defensive MVP of the 1971 Pro Bowl?
Answer: Willie Lanier

7. Who was the Chiefs leading rusher during the strike-shortened 1982 season?
Answer: Joe Delaney

8. Besides Jan Stenerud, who is the only other player in franchise history to wear jersey #3?
Answer: Ben Agajanian

9. How many 100-yard rushing games did Tony Richardson have with the Chiefs?
Answer: 1

10. Who was named the Chiefs Rookie of the Year following the 1999 season?
Answer: Mike Maslowski

Tie Breaker: Which current Chief was named the 2006 Gatorade Player of the Year in the state of Massachusetts?
Answer: Anthony Sherman








                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
RSS    Facebook    Twitter

Warpath Fan Shop